16. maaliskuuta 2011

Ciao! Caffe - pala Italiaa Itäkeskuksessa

Sofia täällä moikka moi!

Tänään käytiin äitin kanssa shopailemassa Itäkeskuksessa ja kun 20-luvun juhlamekko löytyi, juhlistimme sitä kahvilassa. Itäkeskukseen tuli Ravintolamaailman uudistuessa paitsi sushi-ravintola myös italialainen kahvila Ciao! Caffe.

Ciao! Caffe löytyy Ravintolamaailmasta H&M:n yläpuolelta.

Kahvilan erikoisuutena on aidot italialaiset jäätelöt, joita ei Suomesta löydy helposti. Niinpä päädyimme äitin kanssa ottamaan pallot italialaista jäätelöä (2,70e) ja lisäksi otin vielä cappuccinon (2,60e). Jäätelövalikoima oli melko laaja, vaikka vähän harmittikin, että kaikkia jäätelöitä ei löytynyt, vaikka niiden nimilaput olivat tiskissä. Olisikin ollut mukava maistaa vaikka valkosuklaa-murojäätelöä. Äiti valitsi Vanilla Premium -jäätelön ja minä halusin maistaa mielenkiintoiselta kuulostavaa chili-suklaajäätelöä.

Yksi pallo oli jo reilu annos.

Cappuccino oli todella hyvää, jäätelö sen sijaan oli pettymys. Italiassa jäätelö on maailman parasta, mutta valitettavasti Ciao! Caffen jäätelö ei ole vielä kolmannellakaan testauskerrallani vastannut odotuksiani. Chili ei maistunut suklaassa ollenkaan. Aluksi arvelimme saaneeni vahingossa pelkkää suklaajäätelöä, mutta löysin jäätelöstäni kuitenkin useita kuivatun chilin palasia, mutta makua niistä ei kyllä irronnut. Suklaajäätelönä se oli kuitenkin ihan hyvää. Äitin vaniljajäätelö oli aidosta vaniljasta tehty, mutta se oli äidin makuun liian makeaa.

Tuolit kahvilassa olivat mukavat istua.

Asiakkaita oli kahvilassa melko paljon, jonoa syntyi helposti ja kaikki pöydät olivat suunnilleen koko ajan varattuina. Saimme äitin kanssa hyvän pöydän ja istuimme rauhassa syömässä jäätelömme. Kahvilassa oli tarjolla myös erilaisia täytettyjä leipiä ja lounasaikaan salaattia.

Ciao! Caffeja löytyy ympäri pääkaupunkiseutua ja sen ulkopuoleltakin. Lista kahviloista löytyy täältä. Asiakkaille on tarjolla wlan-yhteys ja jäätelöä saa ostettua mukaan myös isommissa kotipakkauksissa. Jos haluat fiilistellä italialaista jäätelöä, tämä on tiedossani olevista paikoista paras. Jos joku tuntee hyvän italialaista jäätelöä myyvän kahvilan, niin laittakaa kommentia!

2 kommenttia:

 1. Ai tuolta saa kotipakkauksiakin! Alko kyllä tehdä mieli italialaista jätskiä kun luki tän!

  -Mirjami

  VastaaPoista
 2. Heei Mirjami!

  Meidän eka kommentti, kiitos siitä! :)
  Sinne vaan jäätelöä ostamaan.
  Mennään taas pian testaamaan joku uusi kahvila yhdessä!

  -Sofia

  VastaaPoista