23. helmikuuta 2011

Wayne's Coffee - tuttu ja turvallinen

Hei Sofiakin kävi kahvilla!

Eilen 22.2. paitsi Ella, myös minäkin menin kahvilaan! Tapasin lukioaikaisia kavereitani Tiiaa ja Janiikaa Stockan kellon alla ja lähdimme kohti Bulevardin Kahvisalonkia. Se oli kuitenkin täynnä klo 17, joten suuntasimme kulman takaa löytyvään Bulevardin Wayne's Coffeen (Bulevardi 6). Harmikseni siis päädyimme jälleen kerran Wayne'siin, mutta toisaalta kukaan meistä kolmesta ei ollut ennen käynyt kyseisessä Wayne'sissä.

Tämä kuva on Wayne's Coffeen kotisivuilta

Otin Wayne'sissä vakiokseni tulleen Latte Macchiaton (4,20), joka Janiikan mielestä näytti lasilliselta kuumaa maitoa. Maku on kuitenkin erinomainen. Jos et ole vielä kahvin ystävä, niin tällä juomalla voi mielestäni helposti totutella kahvin makuun. Aamuisin ja iltapäivällä mieleni tekee usein suodatinkahvia, kun taas illemmalla on mukava juoda jotain maitopohjaisempaa juomaa. Janiika ja Tiia olisivat halunneet smoothiet, mutta kahvilasta ei löytynyt jogurttia, joten heille ehdotettiin pullossa myytävää valmista smoothieta. Kumpikin päätyi kuitenkin ottamaan kaakaot. Kaakaot maistuivat hyvin, olivat kuulemma sopivan lämpimät niin, etteivät ne kuitenkaan polttaneet kieltä.

Ihana Latte Macchiato

Positiivisena yllätyksenä tuli, että täältäkin Wayne's Coffeesta sai opiskelija-alennusta, kunhan sitä vaan muisti pyytää. Latte Macchiatosta taisi jäädä maksettavaksi vain 3,90e alennuksen jälkeen. Joten muista aina varmistaa kassalla, josko opiskelija-alennusta löytyy!

Kahvilassa oli mukava tunnelma ja usealla asiakkaalla oli mukanaan tietokone. Wayne'sin WiFi toimii hyvin, kunhan vain muistaa pyytää tunnukset kassalta. Meitä ihmetytti kuitenkin eräs nuori nainen, joka oli yksin kahvilassa facebookaamassa MacBookillaan ja jossain välissä hän vain jätti tietokoneen ja kaikki muutkin tavaransa paikalleen ja kävi vessassa. Joten ilmeisesti näillä kulmilla voi olla rauhassa tavaroidensa kanssa ja jättää ne vartioimatta. Itse en ehkä olisi ollut yhtä luottavainen.

Tämä kyseinen Wayne's on auki vain klo 19 asti, mutta kun varttia yli kuusi sisään tuli uusia asiakkaita, niin suodatinkahvia ei ollut enää saatavilla, koska kahvila oli menossa pian kiinni. Aika outoa, että 45min ennen sulkemisaikaa perinteisen kahvin tarjoilu on jo lopetettu, koska myyjä ei sitä enää halunnut keittää.

Muuten Bulevardin Wayne's Coffee oli mukava peruskahvila, jossa on turvallinen ja melko laaja valikoima erilaisia juomia. Jos teillä lukijoilla olisi hyviä ehdotuksia kahviloista, jotka ovat käynnin arvoisia, niin laittakaa kommentia! Minä olen ainakin liian vannoutunut Wayne's-kävijä ja haluan nyt avartaa kahvilatuntemustani monipuolisemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti