20. helmikuuta 2011

Kitch Bar&Café - olohuone keskellä kaupunkia

Moi!

Me, Ella ja Sofia, rakastamme viettää aikaa kahviloissa. Kahviloissa ympäri Helsingin keskustaa on tullut vietettyä paljon aikaa yksin ja muiden kanssa. Liian usein suuntana on aina samat paikat; Lasipalatsin Java on niin nähty. Päätimmekin nyt avartaa kahvilakokemuksiamme ja samalla jakaa tietoa muillekin.

Mikäs sen sopivampaa kuin aloittaa blogin suunnittelu molemmille uudessa kahvilassa! Ensimmäinen merkintämme kertoo Kitch Bar&Cafésta (Yrjönkatu 30), jossa vierailimme ystävänpäivänä. Kahvilan tunnelma oli kotoisa. Saimme valita istumapaikan sohvalta tai pöydän äärestä. Otimme ikkunapöydän, jota valaisi punainen tuikku.


Muutaman paikalla olleen asiakkaan keski-iän
arvioimme noin kolmeenkymmeniin.

Neljän aikaan tilaa oli vielä paljon, mutta pöytävarauksia oli pari.

Ystävänpäivän kunniaksi halusimme jotain suuhunpantavaa, mutta perinteistä pullatiskiä ei löytynyt, vaan tarjolla oli kunnon à la carte menu. Päädyimme puolittamaan päivän jälkiruuan, joka oli tällä kertaa pannukakku jäätelöpallolla (5,50e). Olimme molemmat erittäin tyytyväisiä sekä makuun että esillepanoon.

Odotettua tyylikkäämpi esillepano!

Sofia otti pienen latten (3,50e) ja Ella Wild Berries -teetä hunajalla (2,50e). Latte oli peruslatte, mutta Ellan pussitee eroittui edukseen pehmeällä maullaan. Blogi-ideointiamme vauhditti taustalla soiva etnishenkinen musiikki.

Ellan kokemuksista poiketen hunaja oli ilmaista.

Palvelu oli erittäin positiivistä. Tarjoilijan tullessa hakemaan tyhjää pannukakkulautastamme, hän varmisti ruuan maistuneen. Jatkoimme matkaa Steissille hymyssä suin.


Sofia ja Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti