30. elokuuta 2012

Valrhona Shop - suklaapuoti Kämpissä

Sofia täällä heipä hei!

Usein miettiessäni seuraavaa kahvilaa, jonka voisin arvioida, olen miettinyt Valrhona Chocolate Shopia, lähinnä sen takia, että se on niin keskeisellä paikalla. Kämp Galleriaan on nopea kävellä ja suklaa on varmasti hyvää. Pari kertaa olenkin suunnannut sinne kaverin kanssa, mutta aina suklaapuoti on ollut tyhjillään, joten se ei ole houkutellut menemään sisään. Lisäksi tyhjässä kahvilassa on aina epämukavaa vaihtaa kuulumisia, koska tuntuu, että kahvilan työntekijä kuuntelee joka sanan.

Kahvila ja suklaapuoti

Elokuun puolessä välissä olin kuitenkin yksin liikkeellä ja kävellessäni Kämp Galleriassa, huomasin ostoskeskuksessa olevan paljon enemmän ihmisiä joka puolella ja Valrhonassakin oli ihmisiä kahvilan ulkopuolella olevissa pöydissä. Pöydät ulkopuolella ovat oikein hyvä idea, siellä uskaltaakin jutella, ilman että tarvitsee kuiskata. Tällä kertaa menin siis rohkeasti sisään.


Tiskissä oli useita erilaisia herkkuja, mutta koska ulkona oli lämmin päivä, päädyin Premium jäälatteen (3,80e). Kahvin maito vaahdotettiin ja se tekikin juomasta herkullisen. Hintakaan ei ollut niin korkea kuin olin kuvitellut Kämp Gallerian kahvilassa olevan, neljän euron kipuraja ei ylittynyt.


Monipuolinen konvehtivalikoima

Istuin rauhassa pöydän ääreen ja seurasin, kuinka turisteja kävi tutkimassa eri suklaavaihtoehtoja. Itse olen muutamaan otteeseen päässyt maistamaan Valrhonan konvehteja, vaikka tällä kertaa en niitä ostanutkaan. Makuja löytyy moneen lähtöön, joten varmasti jokaiselle jotain. Itse en erityisesti rakasta konvehteja, vaan herkuttelen mielummin vaikka ihan Fazerin sinisellä tai muulla yksinkertaisemmalla suklaalla. Jos kuitenkin pitää laadukkaasta suklaasta tai hyvästä kahvista, voin suositella Valrhonaa. Istuskelukahvilaksi tämä ei ole paras, mutta pieneen herkutteluhetkeen shoppailun lomassa oikein sopiva.

1 kommentti:

  1. Valrohnassa on itse asiassa keskustan kahviloista ehdottomasti paras hinta-laatu -suhde lattemukilliselle! Hinta alle 4 euroa ja Valrhona suklaata kaveriksi. Lisäksi pöytiin tarjoilu on aika luksusta, missä muussa paikassa kiikutetaan vesilasillinen automatique?
    Olen myös sitä mieltä, että paikan "leivonnaiset" / suklaaherkkujälkkärit hakkaavat useimpien ravintoloiden jäkiruuat mennen tullen.
    Kannattaa ehdottomasti piipahtaa sisälle asti!

    VastaaPoista