1. kesäkuuta 2012

Jogo - jääjogurttia amerikkalaisittain

Sofia täällä moikka moi!


Jopas meidän blogissa käy kuhina: uusia tekstejä ja kommentteja satelee! Hyvä niin, pyritään pitämään tätä yllä.

Eilen minä, Annamari ja Piia pääsimme yhdessä testaamaan Helsingin uusimman FrozenYogurt-paikan, Jogon. Ella onkin aikaisemmin testannut Kipon ja minäkin olen pari kertaa päässyt jääjogurtin makuun Kluuvin Fuelissa. Jogo avattiin nyt hiljattain Tennispalatsiin. Se oli vähän tyhmässä paikassa portaiden alla ja Pizza Hutin kyljessä. Myöhemmin minulle selvisikin, että Jogo taitaakin olla osa Pizza Hutia.


Asiakkaita riitti


Tämä oli oikein Amerikan malliin tehty jääjogurttikahvila. Seinässä oli FroYo koneita, joista tuli eri makuja ja niitä sai itse annostella omaan kuppiin. Makuina oli mansikka ja persikka (ja niiden sekoitus) sekä ananas ja maustamaton jogurtti (ja niiden sekoitus). Itse tein aloittelijan virheen heti koneilla. Halusin päästä maistamaan persikkaa, mansikkaa ja maustamatonta jogurttia, joten kuppini oli jo liian täynnä pelkästä jogurtista. Sitten päästiin täytteiden kimppuun. Ja niitä oli aivan joka lähtöön. Omana kuppiini päätyi ainakin suklaarusinoita, suklaahippuja, corn flakeseja, tuoreita pensasmustikoita ja tuoreita vadelmia. Taivaallista! Vaihtoehdoissa oli myös paljon muita tuoreita hedelmiä: kiiviä, mansikoita, appelsiinia, melonia, viinirypäleitä… Karkkeja oli sekä erilaisia suklaita että hedelmäkarkkeja ja liitulakuja. Lisäksi oli paljon erilaisia muroja ja myslejä, pähkinöitä ja kookosta. Lopuksi sai päälle vielä kastikkeita suklaasta mansikkaan.Ongelma tuleekin siinä, että tekisi mieli laittaa ihan kaikkea kuppiin ja silloin hinta nousee nopeasti: tämä herkku nimittäin maksaa 2,10e/100g. Minulle tuottikin suuria vaikeuksia hallita omaa annostani ja minun kiposta tuli kolmikkomme kallein, yli 6,5e. Annamarin annos oli 4,5e ja Piian jotain siltä väliltä. Mietimmekin, että seuraavalla kerralla osaisimme ostaa järkevämmin: ottaisimme vähemmän itse jogurttia ja enemmän kaikkia herkullisia täytteitä. Oman annokseni maku oli ihan täydellinen, pidin herkusta paljon! Mutta melkein 7e jälkiruuasta on kuitenkin niin paljon, että se jäi hieman kaihertamaan. Varoitankin siis teitä, lukijat, ottakaa aluksi vain vähän kaikkea, koska sitä ei saa pois, mutta aina voi lisätä!


Valmiit annokset


Jogurttibaari oli sisustettu mielestäni ihan hauskasti valkoisilla kalusteilla ja pinkillä tehovärillä. Sijainti oli kuitenkin todella karu ja istumapaikkoja oli vähän. Meidän onneksemme juuri kun olimme saaneet maksettua, vapautui yksi kolmesta pöydästä, johon mahduimme istumaan. Meteli oli kuitenkin kova ja viereiseen pöytäämme tuli kaksi keski-ikäistä naista olut tuoppeineen mättämään pizzaa, mikä lannisti vähän tunnelmaa.

Ostoksen yhteydessä saimme kuitenkin alennuskupongit, joilla saa 15% alennusta seuraavasta asioinnista Jogossa, joten jos jonain kauniina kesäpäivänä liikun Tennispalatsin kulmilla, voin hyvinkin käydä ostamassa pienen annoksen tätä makujen harmoniaa mukaani ulos aurinkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti