13. kesäkuuta 2012

Delivo - onnea tuoreille ylioppilaille

Ella täällä moi,

Kahviloita voi käyttää muuhunkin kuin yhden tuttavan tapaamiseen. Voit ottaa kaiken hyödyn irti ja tavata samalla useita tuttavia, esimerkiksi  40 yhtä aikaa. Kysehän on siis ylioppilasjuhlista tai mistä tahansa juhlista. 

Toimi näin:
-Päätä mitä juhlit
-Etsi esimerkiksi netistä mieleisesi kahvila. Huomioi asiakasmäärä, tyyli ja sijainti.
-Ota kahvilaan yhteyttä. Onko se edes vapaa?
-Pyydä tarjous
-Älä luovuta vaikkei kahvila vastaa sähköpostiin tai puheluihin. Mene paikan päälle.
-Juhli!

Me valitsimme Ollin juhlapaikaksi kahvila Delivon Munkkiniemen puistotieltä. Itse asiassa valitimme sitä ennen hyvin monta muutakin paikkaa, mutta vain Delivo oli vapaa. Meidän onni.


Delivo istui täydellisesti huolettoman sankarimme tyyliin. Mikään ei ollut kovin tip top, paitsi tarjoilut. Olimme valinneet tarjolle suolaista ja makeaa. Suolaisesta pöydästä löytyi kahta erilaista quiche-piirakkaa ja salaattia, johon jokainen sai valita täytteet itse. Makeassa pöydässä oli Sacher kakkua ja juustokakkua sekä 40 korvapuustia, yksi jokaiselle. Tarjoilut saivat kehuja.

Salaatti oli hyvä idea ja sopi nirsoimmillekin.

Kaikki paikan päällä leivottua.


Vieraat saapuivat hyvin porrastetusti, ihan vahingossa. Uusille tulokkaille vapautui paikka edellisten lähtiessä. Jos ilma olisi ollut lämpimämpi, olisi terassi ollut piste i:n päälle.

Itse tuodut kukat viimeistelivät tilan.

Ihan ajoittain kaipasin taustalle hiljaista musiikkia, mutta tarve poistui kun kahvilalle ominainen puheensorina peitti hiljaisuuden.

Apunamme meillä oli kahvilan puolesta kaksi tarjoilijaa, joista toinen oli myös kaikkien herkkujen takana. He kaatoivat kuohuvaa ja keräsivät lautasia. Juhlien järjestäminen muualla kuin kotona vähentää stressiä niin alkujärjestelyissä, emännöinnissä kuin loppusiivouksessakin. Sillä kuitataan hieman suurempi budjetti.


Valitse sinäkin persoonaasi sopiva kahvila juhlapaikaksesi. Se tuo tunnelmaa ja ainakin Ollin juhlissa sai paljon positiivista palautetta myös vierailta.

2 kommenttia:

  1. Tarjoilut olivat tosiaan erittäin maukkaita, voin suositella! Monipuolinen valikoima herkkuja kauniisti esille laitettuina. Kiitokset ja terveiset juhlimassa mukana olleelta Rillalta

    VastaaPoista
  2. Saatiin sitten ihan asiantuntijalta eli paikalla olleelta vieraalta kommenttia! Kiitos itsellesi kun olit mukana :) T.Ella

    VastaaPoista