12. maaliskuuta 2012

Eat & Joy - Muu-maitobaari

Sofia täällä heips!

Viime viikolla tapasimme Mirjamin kanssa Kluuvin kulmalla. Koska ilma oli niin kylmä, päädyimme Kluuvin Eat & Joy Maatilatorin Muu-maitobaariin. Olen ennenkin nopeasti maininnut Maatilatorin, mutta nyt ensimmäistä kertaa pysähdyimme maitobaariin.

Maitobaari

Koska meillä oli kylmä, päädyimme molemmat suomalaiseen yrttiteehen. Otimme mauksi Isännän iltateen (3e), jossa on maitohorsman, vadelman, sitruunamelissan ja mesiangervon lehtiä, kukkia puhtaasta suomalaisesta luonnosta sekä inkivääriä. Lisäksi Mirjami otti suklaacookien. Teehemme saimme tiskin vierestä valita suomalaista hunajaa, valikoimassa oli todella montaa eri laatua.

Mirjamin tee ja cookie

Valmis yrttitee

Siirryimme sivussa olevaan pöytään ja odotimme viisi minuuttia teen hautumista, ja sitten pääsimme maistamaan. Tee oli mielestäni yllättävän hyvää. Olen itse ennemmin mustien teelaatujen ystävä, vihreä tee ei yleensä putoa. Yrttitee vasta jännittikin, mutta mielestäni maku oli oikein hyvä. Lisäksi pöydässä oli ilmaisia marmeladeja, joita sai napostella teen ohessa. Vaikka maku olikin vähän outo, (emme oikein hahmottaneet, mikä maku niiden olisi kuulunut olla), tuli niitä kuitenkin syötyä muutama.

Marmeladit

Maitobaarissa kävi asiakkaita lounaalla ja pikaisella kahvilla. Me Mirjamin kanssa taisimme istua pisimpään. Seurasimme, kuinka palvelu oli ystävällistä kaikilla tiskeillä. Myyjät selvästi olivat valmiita rupattelemaan asiakkaiden kanssa, eivätkä vain palvelleet mekaanisesti asiakasta toisen perään. Koska kahvila on kaupan keskellä, ei se ole ehkä viihtyisin hengailupaikka, mutta tuotteet ovat suomalaisia ja myyjät ovat valmiita kertomaan tuotteiden taustoja ja tarinoita, joten sen takia kannattaa käydä ainakin putiikin puolella katsastamassa tuotevalikoimaa.

1 kommentti:

  1. Tuo nimi jo yksinään houkuttelee piipahtamaan kaffella! :) (tai vaihtoehtoisesti maidolla...) Pakko myöntää, että vaikka asuin Helsingissä kokonaiset 3 vuotta, koskaan ei tullut käytyä Kluuvissa, enkä näin ollen kyseisestä kuppilastakaan ole kuullut. Lista pitenee-tuonne on päästävä =)

    Vinkki: Voisitteko aina laittaa hinnat esille(yleensä kyllä olettekin laittaneet) ostoksienne yhteyteen niin saisi vähän kuvaa paikan hinta-laatusuhteesta? Toki tiedot löytyvät myös paikan sivuilta, jotka kivasti aina liitättekin jutun yhteyteen linkkien kautta, mutta helpottaisi jos hintatiedot olisivat esillä myös blogissanne. Ja enemmän syötäviä, heiii! (nojoo, budjetti kysymys)

    Kiitos Mirjamille suklaakeksin tilauksesta, piristi teekuvaa ja kahvila-mielikuvaa suuresti ;D

    Mukavaa maaliskuuta teille teeihmisille!

    VastaaPoista