19. lokakuuta 2011

Jungle Juice Bar - mehuja joka lähtöön

Sofia täällä, moikka moi!

Olen usein kauppakeskuksissa käydessäni nähnyt ihmisiä toinen toistaan herkullisemman näköisten smoothie-mukien kanssa. Kävin elokuussa Itäkeskuksessa kiertelemässä ja löysin vihdoin näiden smoothieiden lähteen. Jungle Juice Bar on baari, jonka valikoimiin kuuluu yhdeksän erilaista mehua ja 19 erilaista smoothieta. Jos tästä valikoimasta ei löydy mieleistä, niin ei sitten mistään. Kuitenkin laaja valikoima tuntui ehkä melkein hämmentävältä, mikä näistä nyt olisi juuri se paras?Minun edelläni olevat kaksi tyttöä olivat juuri maksaneet ja smoothieiden tekijä kysyi vielä minun tilaukseni ja valitsin Pink Panther-nimisen smoothien (4,90e). Sattumalta myös tytöt edelläni olivat valinneet saman, joten smoothiemme tulivat kätevästi samalla kerralla. Olin myös varmempi valinnastani, jos kerran kaksi muutakin olivat päätyneet samaan. Ja miten vadelmaa, banaania, passiota, appelsiinimehua, jogurttia ja jäitä sisältävä smoothie voisi mennä pieleen?

Valikoimasta löytyy erikoissmoothieita esimerkiksi proteiinijauhetta, soijamaitoa ja banaania sisältävä smoothie nimeltä Gym Junkie ja Wake Up Tarzan, joka sisältää mysliä, guaranaa ja macaa herättämään väsyneemmänkin asiakkaan. Lisäksi kaikkiin mehuihin saa lisäpotkua, vitamiinia tai energiaa, eri muodoissa.

Smoothie tuli nopeasti ja lähdin käppäilemään mehu kädessäni ostoskeskuksessa. Maku oli kuitenkin vähän pettymys. Juoma oli hieman liian kirpeä makuuni. Olisin kaipaillut joko lisää jogurttia tai sokeria. Se siis maistui ehkä liiankin terveelliseltä. Minulle mehu oli siis varmaankin enemmän imago-kysymys. Nyt minä olin yksi niistä, jotka kiertelevät ostoskeskuksessa hieno mehu kädessään. Juuri sellainen, joita olin bongaillut aikaisemmin.

Kauan haikailemani mehu

Makupettymystä korvaili vähän kuitti, jossa luki, että jokaisesta juomasta lahjoitetaan 5cnt sademetsien suojeluun WWF:n kautta. Jungle Juicen kotisivuilta löytyy vielä enemmän tietoa mehubaarin arvoista, kaikki raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja ekologisesti kestävillä menetelmillä tuotettuja.

Jungle Juice Bareja löytyy tällä hetkellä Jumbosta ja Itäkeskuksesta, Helsinki-Vantaan lentokentältä ja Kämp-Galleriasta 11.11.11 lähtien. Ehkä Jungle Juicen mehu-ihmisiä alkaa pian näkymään enemmänkin keskustassa.

3 kommenttia:

  1. Hauskalta se kuitenkin näyttää. Täytyypä maistaa joskus ja varoa soijamaitoa, sillä olen soijalle allerginen.

    VastaaPoista
  2. Oi onpa hauska blogi! Täytyykin katsastaa kahvimestat!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja tervetuloa mukaan Minna.K!

    VastaaPoista