10. helmikuuta 2012

Brooklyn Café - aitoa amerikkalaista

Sofia täällä moikka!

Olimme Ellan kanssa molemmat bonganneet uuden amerikkalaisen kahvilan, Brooklyn Cafén Viiskulmassa. Nopeasti varasin Ellalta, tästä haluan ehdottomasti päästä kirjoittamaan! Niinpä eilen suuntasimme ystävieni Annamarin ja Piian kanssa Viiskulmaan.

Pieni kahvila Viiskulmassa

Brooklyn Café on kodikas mutta tyylikäs pieni kahvila. Kahvilan pitäjät ovat aitoja jenkkejä ja tarjoilut ovat sen mukaiset: tiskiltä löytyy cookiet, bagelit, muffinit... Kun astuimme kahvilaan sisään, huomasimme, että istumapaikkoja oli yhteensä ehkä 12 hengelle ja tällä hetkellä vapaana oli vain keskellä huonetta oleva neljän hengen pöytä. Koska kahvilassa oli paljon ihmisiä ja taaksemme syntyi jonoa, päätimme ottaa kahvit mukaan, Annamari kun asuu ihan kahvilan vieressä. Annamari, joka on käynyt kahvilassa ennenkin, otti americanon (2,9e). Me Piian kanssa päädyimme vanilla latteen (4e). Opiskelijoina saimme kuitenkin 10% hinnasta pois.

Kiireinen tiski

Kahvilassa ei ollut paikalla tällä kertaa kahvilan omistajakaksikkoa, mutta työntekijät olivat silti englanninkielisiä. Meille kaikille se kävi oikein hyvin ja toivommekin, että se ei estä suomalaisia käymästä kahvilassa. Palvelu oli ystävällistä ja kaiken kiireen keskellä tiskin takaa saimme leveät hymyt ja pahoittelut siitä, että jouduimme odottamaan hetkisen.

Take away

Otimme kahvit mukaamme ja menimme Annamarille. Ja vanilla latte oli täydellisen makuinen! Vaniljan makua oli juuri tarpeeksi, vaahto oli herkullista. Americano oli voimakkaan makuista ja juuri sitä, mitä Annamari halusikin. Olimme kahvilaan erittäin tyytyväisiä, palvelu ja tuotteet olivat aitoa Amerikkaa. Koska olimme seuraavaksi suuntaamassa tapaksille, emme tällä kertaa ottaneet mitään makeita herkkuja. Haluan kuitenkin palata vielä takaisin ja päästä maistelemaan lisää tarjontaa!

Kahvien jälkeen menimme syömään ihania tapaksia Bar Tapastaan (niin herkullista!) ja päädyimme Annamarin kanssa vielä Kokomoon drinkeille. Ehdottomasti erittäin onnistunut iltapäivä ja ilta!

Kokomo

2 kommenttia:

 1. Miten tuollaista amerikkalaista kahvilaa ei ole mainostettu enempää? :O Ikinä kuullutkaan. Voisi kuvitella että kysyntää olisi huimasti tänä Amerikka-kiihkoilun aikana ja kun sinne tuppaavat monet lähtemään vaihtoon/aupaireiksi jne. Tämä menee ehdottomasti kesäkahvilalistalleni, kunhan tulen lomille Suomen suuntaan :) Lista kasvaa kasvamistaan, apua. 4e on kyllä kohtalaisen tyyris hinta yhdestä take-away mukillisesta, mutta erikoiskahveista saa kyllä pulittaa isompiakin summia...

  Vanilja-aromia voisi kyllä ostaa kotiinkin niin voisi valmistella erikoiskahvia muutenkin :)

  Hyvää ystävänpäivää teille!

  VastaaPoista
 2. Moikka Maria!
  Brooklyn kahvila avattiinkin vasta viime vuoden lopulla, joten se ei ole varmaan vielä niittänyt paljon mainetta. Mutta suosittelen ehdottomasti käymään siellä kesällä!
  Vanilja-aromi kotona ei olisi ollenkaan huono idea, täytyykin harkita sellaisen ostamista seuraavaksi.
  Tänään teimmekin antamasi blog awardin haasteen, kiitos paljon vielä awardista ja kommenteistasi!
  Hyvää ystävänpäivää!
  -Sofia

  VastaaPoista